Блестящият Санкт-Петербург с водач -ранно записване до 20.01.2022г.

Вид транспорт: Самолет Самолет
Код на програма: E-2622
5 дни / 4 нощувки
Маршрут: София -Санкт Петербург-София

Дати на отпътуване: 26.03.2022

Цена от: 990 лв.

Дати на екскурзията Цена Запитване
26.03.2022 - 30.03.2022 990 лв. запитване

*Цените важат при настаняване на възрастен в двойна стая;
*При промо цените не се начисляват допълнителни отстъпки;
*Депозит - виж в раздел ДРУГИ;
*Плащането с депозит не важи за еднодневни екскурзии.
 • Програма
 • Цената включва
 • Цената не включва

ПЪРВИ ДЕН: СОФИЯ – САНКТ ПЕТЕРБУРГ
Полет София – Санкт Петербург  на авиокомпания Виз ерТерминал 1 в 14.50 ч. Каца на летище Пулково в 18.55 ч. Посрещане на летището.Трансфер до хотела.Нощувка.

ВТОРИ  ДЕН: ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ
Закуска. Панорамна екскурзия с екскурзовод на български . По време на обиколката ще посетите най-ценните паметници на богатата история на града и оригинална архитектура, грижливо запазени като световно културно наследство. Ще можете да чуете невероятни истории и да направите хубави снимки на основните архитектурни и исторически обекти като Невски проспект, Казанската катедрала, Зимния дворец, Василиевски остров, Катедралата Свети Исаак, , Сенатския площад и Петропавелската крепост ,Дворцовия площад. Тричасовата обиколка за разглеждане на забележителности ще ви позволи да получите кратко, но ярко впечатление за Санкт Петербург.     

ТРЕТИ  ДЕН: ЕРМИТАЖ. ЗИМЕН ДВОРЕЦ (ОСНОВНА КОЛЕКЦИЯ)
Закуска. Посещение на Ермитажа с екскурзовод на български.рудно е да си представим пътуване до Санкт Петербург, без да посетите един от най-известните музеи в света – Държавния Ермитаж. Неговата безценна колекция заема 5 исторически сгради, от които Зимният дворец – бившата резиденция на руското кралско семейство – е най-забележителната. Стаите му, украсени с мрамор и злато, осигуряват хубав фон за съкровищата на Ермитажа. Може да се изненадате да разберете, че колекцията на този уникален музей съдържа над 3 милиона експоната, включително картините на Леонардо да Винчи и Рафаел и други известни художници; обаче не бива да се пропускат и колекциите на египетското, ориенталското и древногръцкото изкуство. Ще бъдете буквално поразени от красотата на музея и никога няма да забравите това великолепно и легендарно място. Свободно време в Ермитажа. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ  ДЕН: Пушкин /дворец /и Петерхов дворец
Летният дворец е сърцето на Царско село – един от най-живописните паркове сред бившите резиденции на руските императори. Тук можете да усетите атмосферата на кралския бит в цялото му великолепие. Трудно е да се повярва, че почти всичко вътре в двореца е резултат от старателна реставрация, която е завършена само преди 8 години. В наши дни легендарната кехлибарена стая, където тази скъпоценна смола е покривала стените в великолепен и блестящ стил, както и лъчезарните интериори най-накрая са възвърнали предишния си блясък, след като са претърпели тежки поражения през Втората световна война. Днес туристи от цял свят идват в Пушкин, за да видят прекрасния парк и Екатерининския дворец, определено един от най-впечатляващите акценти на всяко посещение в Санкт Петербург. Посещение на Петерхоф с екскурзовод на български език. Извънградският дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове, преливащи един в друг. Посещение на Големия дворец. Връщане в Петербург. Свободно време. Нощувка.

ПЕТИ  ДЕН:
 Закуска.Трансфер до летището.Полет Санкт Петербург – София с авиокомпания Виз  Еър , излита в 10:10ч., каца в 13:25 ч. в София.

 

 • Самолетен билет София – Санкт Петербург – София с полети на Виз ер с малък ръчен багаж 40-30-20 см. 
 • Трансфери и транспорт с туристически автобуси;
 • 4 нощувки със закуски на блок маса в хотел 3*   в Санкт Петербург в стаи стандарт
 • Всички  ескскурзии по програмата
 • Екскурзоводско обслужване на български език;
 • Водач от България по време на пътуването;
 • Посещение на балет в Петербург (информация при запитването)
 • Посещение на фолкорно шоу в Санкт Петербург
 • Посещение на традиционен ресторант в Санкт Петербург
 • Входни такси по желание
 • Виза, ако е необходима
 • PCR тест, ако е неолходим
 • По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ – Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката
 • Разходи за лични нужди.

Оферта № Е2622

Новини