Промени по предстоящи пътувания във връзка с пандемията от covid-19 и въведените извънредни мерки

18 Март 2020 г.

 

Уважаеми туристи и клиенти на Атлас -S,

Уважаеми колеги,

Във връзка с извънредното положение на територията на страната , световната пандемия от коронавирус и строгите препоръки за преустановяване на туристическите пътувания Ви уверяваме, че следим постоянно променящата се ситуация и сме в процес на консолидация на общо становище за целия туристически бранш към тази абсолютно нова и безпрецедентна ситуация за бранша, а и за всички хора и бизнеси като цяло.

Към момента нашите предложения са следните:

*Екскурзиите до края на извънредното положение 13.04. по заповед на министъра на Туризма на Република България се преустановяват. Цялата внесена сума по договореното пътуване се запазва във вид на ваучер за бъдещо пътуване до края на 2021 г. Може да изберете дори различна дестинация.
Линк към сайта на Министерството на туризма и официалното предложение на Министър Ангелкова за възможността за издаване на ваучери за бъдещи пътувания до 24 месеца.
 http://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/novini/ministur-angelkova-predlagame-vuzmozhnost-za-izdavane-na-vaucheri-ot-turoperatorite

*Екскурзиите след 13.04.2020 и до края на месец май се пренасочват за бъдещи периоди във вид на ваучер до края на 2021г.

*За екскурзиите от началото на юни до края на сезона следим ситуацията и предложения ще се правят на по-късен етап с оглед наложените мерки на територията на страната. Ще излезем със становище относно тези пътувания с по-късна дата - до 13.04.2020 г.

Всички клиенти ще могат да бъдат обслужени в офиса ни на място, както и изпратените писма по е-mail и заявки за промяна на дата ще бъдат обработени след 31 март 2020 , като конкретната дата на отваряне на офиса и работа с клиенти зависи от разпоредбите в Република България/.

Ние всички от екипa Ви уверяваме, че осъзнаваме сериозността на ситуацята , най-вече живота и здравето на всички.

Молим, всички Вие, да не се поддавате на паника, за да може заедно да отговорим адекватно на ситуацията и на очакванията, които имате към нас за осъществяване на Вашите пътувания. Ние бихме искали да направим така планираните пътувания, макар и с последваща дата, но сме принудени да отложим някои от тях, поради форсмажорните обстоятелства заради пандемията от Covid-19.

Бъдете здрави, позитивни и толерантни един към друг!


Всички новини »

Новини