За нас

ATLAS-S се „ражда” в един дъждовен и мрачен ноемврийски ден през 2002 г. с амбицията за „слънчево” бъдеще. Женската интуиция и усет на дамата, която управлява агенцията и днес, не я подлъгват – свободното време и удоволствието на клиента от пътуването се оказват нейната стихия.

Мисията е ясна – да успее да се позиционира на динамичния туристически пазар, не само на регионално и национално ниво, но и извън пределите на България. Позовавайки се на опита и квалификацията си, и своя нюх да се „обгражда” с подходящите партньори, контрагенти и служители, за изключително кратък период от време, тя създава своя „атлас”, чийто мащаб е достоен за адмирации и в чиято легенда ще откриете не само богата палитра от предложения, но и пълна гама от доволни и лоялни клиенти, щастливи усмивки, бурни емоции, спомени за цял живот. Този „атлас” е една жива система, която екипът на агенцията обогатява всеки ден, 365 дни в годината, и без която стотиците ни предани клиенти не биха могли да си представят своите пътувания и ваканции. Поддържането на такава система на високо ниво изисква съчетанието на десетки детайли – превъзходство по отношение на цена и качество на „безмилостния” туристически пазар, привличане и задържане на подходящите кадри, индивидуален подход към всеки клиент, иновативност, търговски и естетически усет.

В първата колона на легендата на нашия атлас ще откриете уикенд пакети, обиколни турове в страната и чужбина, изложения и карнавали, спа и вино програми, изключителни предложения за Вашата ваканция, националните и личните Ви празници и бизнес пътувания. Ако пък смятате, че точното предложение за Вас, все още не e сред нашите символи, неговото добавяне ще Ви коства само един телефонен разговор или e-mail.

Във втората Ви очакват удовлетворенността и разказите за преживяното удоволствие на нашите клиенти: БАН, Министерство на транспорта, Държавен финансов контрол, „Сметната палата”, Посолство на Руската Федерация и Руското училище, Посолство на Федеративна Република Индия, общините Враца, Габрово, Самуил, Разлог, АЕЦ Козлудуй, „Електроразпределение”, гр. София, “АСЕЛА”, Асеновград, Франкофонски институт по администрация и управление IFAG, хор „Виолетки”, хор „Ехо от младостта”, Университет за национално и световно стопанство, Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Технически университет, Художествена академия, Университет по архитектура, строителство и геодезия, Нов български университет, Минно-геоложки университет, Лесотехнически университет, Химикобиологичен университет, 12 СОУ, 32 СОУ, 115 СОУ и др.
Единствено от Вас зависи да добавите своето име и усмивка!

Ежегодното разширяване на продуктовите линии и ръстът в броя на клиентите ни дават стабилна основа да продължим напред с нови пазари и дестинации, да „развинтим фантазията” си с уникални предложения, да изпълваме със смисъл понятието „висококачествено обслужване” с всяка изминала минута. Доказахме, че умеем да караме хората да се усмихват, че можем да направим живота им по-емоционален и пъстър, че сме способни да надминем очакванията им.

Въпреки утвърдените вече позиции, ние откриваме своето място всеки ден!
Заповядайте в атласа на света! Открийте и Вие своето място!

И на добър път!

Новини