НАЧАЛО  |  КАЛЕНДАР  |  ОТСТЪПКИ  |  ОБЩИ УСЛОВИЯ  |  ПОЛИТИКА ЗА ЛД  |  ЗА НАС  |  КОНТАКТИ 
ФОРМА ЗА СЪГЛАСИЕ
ЕКСКУРЗИИ - Ч У Ж Б И Н А
ЕКСКУРЗИИ - Б Ъ Л Г А Р И Я
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ
СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ПОЧИВКИ
Предколедни и Коледни пътувания
НОВА ГОДИНА
Почивки в Турция
За 1 ден в чужбина ...
Нови програми
Томболи и Конкурси
Новини
Пътеписи
Промоции
Информация транспорт
Календар на пътуванията
Октомври 2018 Ноември 2018
Декември 2018 Януари 2019
Февруари 2019 Март 2019
Април 2019 Май 2019
Юни 2019 Юли 2019
Август 2019 Септември 2019


ЗА НАС

За нас:

„АТЛАС ЕС” ЕООД се „ражда” в един дъждовен и мрачен ноемврийски ден през 2002 г. с амбицията за „слънчево” бъдеще. Женската интуиция и усет на дамата, която управлява агенцията и днес, не я подлъгват – свободното време и удоволствието на клиента от пътуването се оказват нейната стихия.

Мисията е ясна – да успее да се позиционира на динамичния туристически пазар, не само на регионално и национално ниво, но и извън пределите на България. Позовавайки се на опита и квалификацията си, и своя нюх да се „обгражда” с подходящите партньори, контрагенти и служители, за изключително кратък период от време, тя създава своя „атлас”, чийто мащаб е достоен за адмирации и в чиято легенда ще откриете не само богата палитра от предложения, но и пълна гама от доволни и лоялни клиенти, щастливи усмивки, бурни емоции, спомени за цял живот. Този „атлас” е една жива система, която екипът на агенцията обогатява всеки ден, 365 дни в годината, и без която стотиците ни предани клиенти не биха могли да си представят своите пътувания и ваканции. Поддържането на такава система на високо ниво изисква съчетанието на десетки детайли – превъзходство по отношение на цена и качество на „безмилостния” туристически пазар, привличане и задържане на подходящите кадри, индивидуален подход към всеки клиент, иновативност, търговски и естетически усет.

В първата колона на легендата на нашия атлас ще откриете уикенд пакети, обиколни турове в страната и чужбина, изложения и карнавали, спа и вино програми, изключителни предложения за Вашата ваканция, националните и личните Ви празници и бизнес пътувания. Ако пък смятате, че точното предложение за Вас, все още не e сред нашите символи, неговото добавяне ще Ви коства само един телефонен разговор или e-mail.

Във втората Ви очакват удовлетворенността и разказите за преживяното удоволствие на нашите клиенти: БАН, Министерство на транспорта, Държавен финансов контрол, „Сметната палата”, Посолство на Руската Федерация и Руското училище, Посолство на Федеративна Република Индия, общините Враца, Габрово, Самуил, Разлог, АЕЦ Козлудуй, „Електроразпределение”, гр. София, “АСЕЛА”, Асеновград, Франкофонски институт по администрация и управление IFAG, хор „Виолетки”, хор „Ехо от младостта”, Университет за национално и световно стопанство, Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Технически университет, Художествена академия, Университет по архитектура, строителство и геодезия, Нов български университет, Минно-геоложки университет, Лесотехнически университет, Химикобиологичен университет, 12 СОУ, 32 СОУ, 115 СОУ и др.
Единствено от Вас зависи да добавите своето име и усмивка!

Ежегодното разширяване на продуктовите линии и ръстът в броя на клиентите ни дават стабилна основа да продължим напред с нови пазари и дестинации, да „развинтим фантазията” си с уникални предложения, да изпълваме със смисъл понятието „висококачествено обслужване” с всяка изминала минута. Доказахме, че умеем да караме хората да се усмихват, че можем да направим живота им по-емоционален и пъстър, че сме способни да надминем очакванията им.

Въпреки утвърдените вече позиции, ние откриваме своето място всеки ден!
Заповядайте в атласа на света! Открийте и Вие своето място!

И на добър път!
Флоренция · Халкидики · Тасос · Алистрати · Кавала · Истанбул

ОТСТЪПКИ  |   КАЛЕНДАР  |   ОБЩИ УСЛОВИЯ  |   РЕЗЕРВАЦИЯ  |   ЗА НАС  |   КОНТАКТИ   Уеб Дизайн: ПроСтудио

Atlas-S © 2008